Tamam tamam, sen 114 ile birlikte 6234 yazınca ben direk besmeleler ve ayet toplamı anladım ama senin dikkat çektiğin şey 114 besmele değil 114 suredir. O yüzden sen Kuran'ın 23 yılda tamamlandığını 114 sure ve 6234 ayet üzerinde delillendirmeye çalışmışsın, ki güzel. Ancak bu kez de şöyle bir durum ortaya çıkıyor toplam ayet sayısı 6346, fakat sen 112 tane besmeleyi çıkarak 23 katını elde etmiş oldun. O zaman da sana şöyle bir soru gelir neden numarasız 112 besmeleyi dahil etmedin?Buna şu şekilde cevap verilebilir, bu tür hesaplarda numarasız besmeleler dahil edilmiyor çünkü aynı hesap Apollo 11 kanıtında da kullanılıyor.Sonuç olarak ilk yanlış anlaşılma için sana özür beyan🌼 ediyorum, ikinci olarak hesaplamadaki bu keşfin ilgi çekici bir kanıttır 💯. Selam ile...
Tamam tamam, sen 114 ile birlikte 6234 yazınca ben direk besmeleler ve ayet toplamı anladım ama senin dikkat çektiğin şey 114 besmele değil 114 suredir. O yüzden sen Kuran'ın 23 yılda tamamlandığını 114 sure ve 6234 ayet üzerinde delillendirmeye çalışmışsın, ki güzel. Ancak bu kez de şöyle bir durum ortaya çıkıyor toplam ayet sayısı 6346, fakat sen 112 tane besmeleyi çıkarak 23 katını elde etmiş oldun. O zaman da sana şöyle bir soru gelir neden numarasız 112 besmeleyi dahil etmedin? Buna şu şekilde cevap verilebilir, bu tür hesaplarda numarasız besmeleler dahil edilmiyor çünkü aynı hesap Apollo 11 kanıtında da kullanılıyor. Sonuç olarak ilk yanlış anlaşılma için sana özür beyan🌼 ediyorum, ikinci olarak hesaplamadaki bu keşfin ilgi çekici bir kanıttır 💯. Selam ile...